Termékek Menü
   

Jogi nyilatkozat

1. Felhasználási feltételek, adatvédelem, tartalom
 
I. Üzemeltető és elérhetőségek
 
A “catherinegrande.hu” weboldalt a Maximal Media Kft. üzemelteti.
Törvényes képviselő: Nagy Katalin és Nagy Ádám ügyvezetők
Cím: 1025 Budapest, Lívia u. 2/A.
 
(Figyelem! A fenti cím a BUDAPEST, II. ker. Önkormányzat 01-09-892385 cégjegyzés szerinti címe, ez a cím nem értékesítőhely!)
 
A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: +36 70 332-3203
 
Cégjegyzékszám: 01-09-892385
Adószám: 14177550-2-41
Bankszámlaszám: 10700244-47090006-51100005
 
 
II. A Honlap használatának feltételei
 
A www.catherinegrande.hu divatékszereket árusít.
 
A www.catherinegrande.hu oldalon található anyagok letöltése engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
 
A jelen Honlapon található logókat és szlogeneket, valamint a termékekhez kapcsolódó anyagokat (terméknév, fotók, leírások, cikkek stb.) kizárólag a www.catherinegrande.hu-t képviselő Maximal Media Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult másolni, módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni, mert azok a Maximal Media Kft. szellemi termékei vagy a Maximal Media Kft. tulajdonai vagy egy másik fél tulajdona és a Maximal Media Kft. írásbeli engedéllyel jogosult használni.
 
A feltüntetett termékek mindegyike a készlet erejéig, vagy visszavonásig vásárolható meg!
 
III. Adatvédelmi nyilatkozat
 
A www.catherinegrande.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében a vásárlás regisztrációhoz kötött.
 
A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. név, e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A www.catherinegrande.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A www.catherinegrande.hu a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
 
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A www.catherinegrande.hu az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.
 
IV. Biztonság
 
A www.catherinegrande.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.
 
V. Ügyfélszolgálat
 
Bármely kérdése, problémája, véleménye van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Az ügyfélszolgálatunkat elérheti e-mailen keresztül az nagy.kati@maximalmedia.hu címen illetve telefonon munkanapokon 10:00-18:00 között a 70 332-3203 telefonszámon.
 
 
2. Garancia és a vásárlástól való elállás joga
 
I. Garancia
 
Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk. Az egyes termékekre vonatkozó garanciális időt a termékleírásnál jelenítjük meg.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A jelentéktelen hiba miatti elállásának nincs helye. A garancia érvényesítése leginkább közvetlenül a gyártóval szemben, de a webáruházon keresztül is történhet. A gyártói garanciával kapcsolatos szállítási költség a vásárlót terheli.
 
A website-on szereplő, termékekre vonatkozó információkat a Maximal Media Kft. harmadik féltől kapja. Azok változtathatóak, és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Technikai okokból hibásan közölt adatokért felelősséget nem vállalunk. Hibás árközlés esetén az Maximal Media Kft. fenntartja a jogot, a hibás rendelések törlésére.
 
II. Elállási jog
 
Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
 
• Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza catherinegrande.hu -hoz.
• Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
• Elállásra vonatkozó igényét e-mailben (írásban) vagy személyesen kell bejelentenie.
• Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
• A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
• Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a viledabolt.hu nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
• Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
• Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 14 napon belül lemondja, és interneten keresztül utalással fizetett, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
 
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket;
A viledabolt.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
 
 
3. Szállítási és fizetési feltételek, egyéb körülmények
 
I. Szállítás, csomagolás
 
A catherinegrande.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a catherinegrande.hu felelősséget nem vállal.
 
Az áruk a www.catherinegrande.hu címen megtekinthetők, azokról minden releváns információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.
 
A szállítási határidő 2-8 munkanap. A szállítási határidő minden esetben a megrendeléstől számítva kezdődik. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, előfordulhat, hogy a feltüntetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható, és így fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
 
A kiszállítás a DPD futárszolgálat segítségével történik. Szállítással kapcsolatos kérdésekben a DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálatához lehet fordulni: +36 1 501 6200
 
A kiszállítás költsége (Magyarország teljes területére): 1190 Ft.
Ez minden költséget tartalmaz (szállítási költség, csomagolás, utánvételi díj). Ezen túl háromszori ingyenes kézbesítési kísérletre vonatkozik!
 
Bruttó 9 900 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk!
 
II. Árak és akciók
 
Termékeink megrendelésével Önnek nem jelentkeznek további rejtett költségei, hiszen a további járulékos költségekkel mi nem terheljük Önt. A termékeink ára minden esetben bruttó ár, tehát az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Áraink magyar forintban értendőek.
 
Webáruházunkban különböző akciók lehetnek. Az akciók elsősorban árleszállítást, több termék együttes megrendelésekor kedvezményt, vagy egyéb más promóciót, nyereményjátékot illetve törzsvásárlói kedvezményt jelentenek. Ezek feltételeit mindig közöljük külön.
Kupon esetében minden egyes vásárláskor egyszerre csak egy kupon használható fel. Minden esettben közöljük, hogy az adott kupon meddig érvényes.
 
III. Fizetési feltételek
 
Ön a megrendelt áruért vagy szolgáltatásért többféle módon is fizethet. Lehetőség van banki átutalással fizetni, ilyen esetben a megrendelése visszaigazolásával elküldjük önnek a bankszámlaszámot is. (CIB Bank Zrt. 10700244-47090006-51100005). Ön azonban választhat utánvétes megrendelést is, ez esetben az áru átvételekor tudja azt kiegyenlíteni a futárnak készpénzben.
Kiemelt termékek
Házhozszállítás