Termékek Menü
   

Milyen egy tökéletes Valentin-napi randevú?

2015-02-27 00:00:00
Milyen egy tökéletes Valentin-napi randevú?

Ha egy férfi igazán szeret egy nőt, mindenből a legjobbat kívánja Neki. El szeretné kápráztatni, elvarázsolni... Titkon eljátszik a gondolattal, hogy – ha nem is fehér lovon – egy luxusautóval szíve hölgyéért megy, kinyitja előtte az ajtót és a randevú helyszínére vezeti: egy elegáns étterembe. Leveszi a kabátját, kihúzza a széket, a legjobbat rendeli mindenből, és a végén ékszert ajándékoz Élete Ékszerének.

A szerelmesek napján ROLANDNAK és bájos feleségének, ANNÁNAK mindez megadatott a men.hu szervezésében és a ROXI ÉKSZER közreműködésével...

Miután Anna  egy vadítóan elegáns füstös sminket és tökéletes frizurát kapott és csinosan felöltözött a pár, Roland egy 5-ös BMW-n vihette szíve választottját a randevú impozáns helyszínére, a több szakmai díjjal kitüntetett La Perle Noire étterembe.

Ízlésesen megterített asztalok, gondos és precíz kiszolgálás, csodás gasztronómiai élmények, előkelő miliő, egy nő, egy férfi és a vérpezsdítő romantika...

Noha a fenséges menüben nem volt benne, külön meglepetésként még egy értékes „fogással” örvendeztette meg Roland Annát: az előkelő étterem udvarias pincére ünnepi alkalomhoz illően tálcán „szolgálta fel” a ROXI ékszer által felajánlott csúcsminőségű ezüst, szív medálos nyakláncot és fülbevalót. 

A csodaszép fotókat Csizik Balázs (Mitte Communications) készítette.

A teljes cikket itt olvashatják: CIKK

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Kiemelt termékek
Házhozszállítás